Skip to main content

Veerkracht bij verlies van gezondheid

In deze training ontdek je manieren die jou helpen je veerkracht te vergroten.

De diagnose kanker brengt je in een rouwproces van verlies van gezondheid.  Een deel van wat  vertrouwd en vanzelfsprekend voor je was, valt weg. Rouw is je aanpassen aan de veranderde situatie. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen en je staat voor de taak er betekenis aan te geven. Een worsteling van accepteren en omgaan met de nieuwe situatie. Maar HOE doe je dat?

Met veerkracht zorg je ervoor dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt. Dat je weer terug veert. Veerkracht is niet iets wat je hebt of niet hebt, maar is iets wat je DOET. In deze training ontdek je manieren vinden die jou helpen je veerkracht te vergroten, die bij jou passen.

De training bestaat uit vier dagdelen. De eerste twee bijeenkomsten gaan in op rouw en verlies; je krijgt inzicht in wat er gebeurt tijdens rouw en in manieren van omgaan met emoties. Van daaruit kijken we hoe je veerkracht kan opbouwen en kan inzetten in je dagelijks leven.

Je gaat hierin zowel met anderen als individueel mee aan de slag. We begeleiden jou aan de hand van jouw persoonlijke leervraag en bieden je daarmee maatwerk.

Tussen de bijeenkomsten door werk je aan opdrachten en oefen je met de inzichten die je hebt opgedaan. Ook krijg je tussentijds individuele (online) begeleiding van ons. Aan het eind van het traject heb je stevige handvatten hoe jij je veerkracht kan inzetten.

Data:
Dag 1: omgaan met emoties
Dag 2: balans draaglast-draagkracht
Dag 3: bouwen aan veerkracht
Dag 4: zingeving

Coaches: Rian van den Hende en Annie Adema
Meld je hier aan voor de training
  Praktische informatie

  Data:

  Op aanvraag

  Tijdstip: 9.30 – 12.30 uur

  Aantal deelnemers:
  maximaal 6 personen

  Kosten: € 395,- ex. BTW p.p. 

  Locatie:
  Coachpraktijk Veerzaam,
  locatie de Pup
  Alteveer 49A
  7927 PB Alteveer   Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…