Skip to main content

Neem je eigen regie

Praktisch

Elk coach traject is maatwerk. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Hoe ik werk

Heb je behoefte aan coaching of wil je coaching voor je medewerker aanvragen, dan volgt er eerst een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken, je situatie te bespreken en te verkennen of ik daarin iets voor je kan betekenen. Als dit het geval is, gaan we over tot het doel van jouw coaching. Wat is je hulpvraag of leervraag waarop je gecoacht wilt worden? Misschien is het voor jou al heel helder wat jouw leervraag is. Het kan ook zijn dat je wel weet waar het over gaat, maar dat je je vraag nog niet kunt formuleren. Dan help ik je om je vraag scherp te krijgen. Jouw leervraag is leidend in het coachtraject.

Elk coachtraject is maatwerk, het aantal gesprekken kan daarom ook per persoon verschillen. Soms is een paar gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussen de gesprekken zitten meestal twee tot drie weken. In die tussenliggende tijd werk je aan opdrachten en oefen je met nieuw gedrag in je dagelijks leven. 

Na het intakegesprek wordt een offerte opgesteld voor het coachtraject.

    Locatie

    De gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijk “De PuP” in Alteveer (vlak onder Hoogeveen). Indien het voor jou niet mogelijk is om naar Alteveer te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis plaats vinden. Vind je het fijn om het coach gesprek al wandelend te voeren, dan zoeken we daarvoor een goede plek. Ik coach in de regio Drenthe/Overijssel.

    Overige diensten

    Naast individuele coaching bied ik ook andere diensten aan, zoals een workshop “vooruit met je talent” en trainingen rondom kanker. Voor meer informatie, kijk op “diensten“.

    Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…