Neem je eigen regie

Praktisch

Elk coach traject is maatwerk. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze, coach locatie en tarieven.

Hoe ik werk

Een coach traject start met een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken en te voelen of er een klik is. Als dit het geval is, gaan we over tot het doel van jouw coaching. Wat is je hulpvraag of leervraag waarop je gecoacht wilt worden? Misschien is het voor jou al heel helder wat jouw leervraag is. Het kan ook zijn dat je wel weet waar het over gaat, maar dat je je vraag nog niet kunt formuleren. Dan help ik je om je vraag scherp te krijgen. Jouw leervraag is leidend in het coachtraject.

Elk coachtraject is maatwerk, het aantal gesprekken kan daarom ook per persoon verschillen. Soms is een paar gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussen de gesprekken zitten meestal twee tot drie weken.

Als je daar behoefte aan hebt, kan je tussen de coach gesprekken door ondersteuning van mij krijgen, telefonisch dan wel via e-mail. Dit zit bij mijn uurtarief inbegrepen.

  Locatie

  De gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijk “De PuP” in Alteveer (Alteveer 49A, 7927PB Alteveer). Indien het voor jou niet mogelijk is om naar Alteveer te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis plaats vinden. Vind je het fijn om het coach gesprek al wandelend te voeren, dan zoeken we daarvoor een goede plek. Ik coach in de regio Drenthe/Overijssel.

  Tarieven - zakelijk

  Voor werkgevers die willen investeren in een goede begeleiding bij de ziekte of de re-integratie van hun werknemer, hanteer ik een uurtarief van € 115,- (ex BTW).

  Na het intakegesprek wordt een offerte opgesteld voor het coachtraject.

  Tarieven - particulier

  Als je het coachtraject voor eigen rekening neemt, als particulier of ZZP-er, hanteer ik een gereduceerd tarief van € 75,- per uur (ex BTW).

  Indien de kosten een probleem zijn, neem dan contact met me op. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden van vergoeding. In sommige situaties worden coachgesprekken rondom kanker vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Ook is het soms mogelijk dat de werkgever (een deel van) de kosten voor zijn of haar rekening neemt.

  Het kennismakingsgesprek is in alle gevallen vrijblijvend en gratis!

  Indien de coachgesprekken op een andere locatie plaatsvinden worden er extra kosten in rekening gebracht.

  Overige diensten

  Naast individuele coaching bied ik ook andere diensten aan, zoals een workshop "vooruit met je talent" en een telefonisch spreekuur "wijzer over werk". Voor meer informatie, kijk op "diensten".

  Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag...

  © Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden