Skip to main content

In één dag inzicht in jouw unieke talent!

Wil jij eens ècht helder krijgen waar jij goed in bent en dit inzetten in je werk? Wil jij weten waar je in kan schitteren? Weet je dat je iets anders wilt met je werk, maar nog niet hoe of wat? 

Kom dan naar de workshop “Vooruit met je talent” van Veerzaam Coaching. Hier leer je in één dag jouw unieke talent kennen en ontdek je wat jouw richting is. 

Werken vanuit je talent betekent werken vanuit flow, doen waar jij goed in bent. Als je vanuit je eigen natuur werkt gaat het werken vaak als vanzelf. Dit geeft je energie.

In deze workshop ga je door middel van o.a. schrijfopdrachten en creatieve sessies aan de slag. Je werkt zowel gezamenlijk met de andere deelnemers als individueel. Aan het eind van de dag weet jij wat jouw talent is en heb je concrete handvatten hoe je hiermee vooruit kunt!

Deze dag wordt verzorgd door Liesbeth Bakker en Rian van den Hende. Uiteraard werken zij deze dag ook vanuit hun eigen talent! Liesbeth zet haar talent “verhelderen” in, Rian haar talent “het kan wel”. Met deze combi mag jij er op vertrouwen dat je aan het eind van de dag inzicht hebt in hoe jouw talent werkt! 

 • Esther

  “De talentdag was voor mij heel waardevol. De sfeer voelde meteen bij binnenkomst goed. De grootte van de groep was goed en de ruimte ook. Ik vond de opdrachten leuk om te doen en prettig ook dat het een mix betrof van praten en schrijven. Mijn talent heb ik benoemd als: vorm-geven, ik vind het mooie woorden. Ik ben benieuwd wat het me verder gaat brengen. Bewustwording is de eerste fase en van daaruit kan het zich verder ontwikkelen.

  Andere leuke aspecten van de dag: van anderen horen en zien hoe het proces verliep. Voor de een was dat veel makkelijker dan voor de ander. Hoe verschillend ieder is! En tot slot, de catering was goed verzorgd en lekker, ook dank daarvoor!”

 • Janny

  “Het was een hele fijne, warme workshop-dag bij jullie. Talent benoemen was voor mij meer een ‘update’ ofzo. Ik had het al eens eerder gedaan. Ik merk dat het nog wel even doorwerkt, die talentdag!”

 • David

  “Deze talentdag heeft me gestimuleerd om mezelf ruimte te geven om mijn talent tot uiting te laten komen.”

 • Thomas

  “Deze Talentdag is een leuke ervaring en ik vond het ook heel interessant om andere talenten te leren kennen. Ik ga mijn talent nu vaker op deze manier gebruiken, voor mezelf en voor anderen.”

 • Mirthe

  “Wat ik meeneem uit deze Talentdag is dat ik meer ben dan de lijm en de verbindende factor. Ik weet nu dat ik mensen erken, verken en herken en dit ook teruggeef, zodat er meer waardering en begrip is voor elkaar.”

 • Anoniem

  “Deze Talentdag was een betekenisvolle ervaring. Dichtbij mezelf, rust en ruimte voelen, in vrijheid en frisse lucht.”

 • Ina

  “Ik vind het geweldig dat ik weet wat mijn talent is. Ben er heel blij mee. Je weet wel waar je goed in bent, maar dat zijn eigenlijk allemaal “zaken” die je goed kunt. Dit talent is echt iets van INA!!”

  Meld je hier aan voor de workshop

  [gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

  Rian en Liesbeth verzorgen de Talentdag

  Praktische informatie

  Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers

  Kosten: € 150 p.p. ex. BTW (incl. koffie, thee, uitgebreide lunch)

  Datum: vrijdag 28 oktober 2022

  Tijd: 10.00 – 16.30 uur

  Locatie: De PuP, Alteveer 49A in Alteveer (gem. de Wolden)

  Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…