Vooruit met je talent!

Iedereen is gebaat bij een gezonde dosis veerkracht. Werken vanuit je talent is een enorme boost voor jouw veerkracht. Als je vanuit je talent werkt, krijg je energie, ervaar je voldoening, voel je dat het klopt wat je doet! Je talent is iets wat van je van nature hebt, maar voor jou al zo vanzelfsprekend is, dat je het soms zelf niet meer ziet.

Waar gaat jouw hart van open? Als je je eenmaal bewust bent van je talent, kan je je talent laten bloeien en groeien. In deze workshop leer je in één dag jouw unieke talent kennen en krijg je handvatten hoe je er direct mee aan de slag kunt in de praktijk. Op een actieve manier verdiep je je in je talent. Gezamenlijke oefeningen en individuele begeleiding wisselen elkaar af.

Deze dag wordt verzorgd door Liesbeth Bakker en Rian van den Hende. Uiteraard werken zij deze dag ook vanuit hun eigen talent!

Liesbeth: verhelderen                     

Rian: “het kan wel” 

 • Esther

  “De talentdag was voor mij heel waardevol. De sfeer voelde meteen bij binnenkomst goed. De grootte van de groep was goed en de ruimte ook. Ik vond de opdrachten leuk om te doen en prettig ook dat het een mix betrof van praten en schrijven. Mijn talent heb ik benoemd als: vorm-geven, ik vind het mooie woorden. Ik ben benieuwd wat het me verder gaat brengen. Bewustwording is de eerste fase en van daaruit kan het zich verder ontwikkelen.

  Andere leuke aspecten van de dag: van anderen horen en zien hoe het proces verliep. Voor de een was dat veel makkelijker dan voor de ander. Hoe verschillend ieder is! En tot slot, de catering was goed verzorgd en lekker, ook dank daarvoor!”

 • Janny

  “Het was een hele fijne, warme workshop-dag bij jullie. Talent benoemen was voor mij meer een ‘update’ ofzo. Ik had het al eens eerder gedaan. Ik merk dat het nog wel even doorwerkt, die talentdag!”

 • David

  “Deze talentdag heeft me gestimuleerd om mezelf ruimte te geven om mijn talent tot uiting te laten komen.”

 • Thomas

  “Deze Talentdag is een leuke ervaring en ik vond het ook heel interessant om andere talenten te leren kennen. Ik ga mijn talent nu vaker op deze manier gebruiken, voor mezelf en voor anderen.”

 • Mirthe

  “Wat ik meeneem uit deze Talentdag is dat ik meer ben dan de lijm en de verbindende factor. Ik weet nu dat ik mensen erken, verken en herken en dit ook teruggeef, zodat er meer waardering en begrip is voor elkaar.”

 • Anoniem

  “Deze Talentdag was een betekenisvolle ervaring. Dichtbij mezelf, rust en ruimte voelen, in vrijheid en frisse lucht.”

 • Ina

  “Ik vind het geweldig dat ik weet wat mijn talent is. Ben er heel blij mee. Je weet wel waar je goed in bent, maar dat zijn eigenlijk allemaal “zaken” die je goed kunt. Dit talent is echt iets van INA!!”

  Meld je hier aan voor de workshop

  Praktische informatie

  Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers

  Kosten: € 150 p.p. ex. BTW (incl. koffie, thee, uitgebreide lunch)

  Datum: zaterdag 12 februari 2022

  Tijd: 10.00 – 16.30 uur

  Locatie: De PuP, Alteveer

  Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…

  © Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden