Vooruit met je talent!

Iedereen is gebaat bij een gezonde dosis veerkracht. Werken vanuit je talent is een enorme boost voor jouw veerkracht. Als je vanuit je talent werkt, krijg je energie, ervaar je voldoening, voel je dat het klopt wat je doet! Je talent is iets wat van je van nature hebt, maar voor jou al zo vanzelfsprekend is, dat je het soms zelf niet meer ziet.

Wil jij in één dag jouw unieke talent leren kennen en weten hoe je ermee kunt werken in de praktijk? Dat kan! In deze talent workshop ga je door middel van o.a. schrijfopdrachten en creatieve sessies hiermee aan de slag, zowel binnen in de PuP als buiten in de tuin. Gezamenlijke oefeningen en individuele begeleiding wisselen elkaar af.

Deze dag wordt verzorgd door de coaches: Astrid Pol, Liesbeth Bakker en Rian van den Hende. Uiteraard werken zij deze dag ook vanuit hun eigen talent!

Astrid: bodem maken

Liesbeth: verhelderen

Rian: het kan wel

 • Esther

  “De talentdag was voor mij heel waardevol. De sfeer voelde meteen bij binnenkomst goed. De grootte van de groep was goed en de ruimte ook. Ik vond de opdrachten leuk om te doen en prettig ook dat het een mix betrof van praten en schrijven. Mijn talent heb ik benoemd als: vorm-geven, ik vind het mooie woorden. Ik ben benieuwd wat het me verder gaat brengen. Bewustwording is de eerste fase en van daaruit kan het zich verder ontwikkelen. Andere leuke aspecten van de dag: van anderen horen en zien hoe het proces verliep. Voor de een was dat veel makkelijker dan voor de ander. Hoe verschillend ieder is! En tot slot, de catering was goed verzorgd en lekker, ook dank daarvoor!”
 • Linda

  “Ik vond het een erg mooie dag! Op een leuke afwisselende manier op zoek naar mijn talent. Een talent dat werd herkend en bevestigd door mensen in mijn omgeving. Ik ben me er nu zeker bewuster van. Bedankt voor de tips, een goede manier om me er ook bewust van de blijven!”
 • Janny

  “Het was een hele fijne, warme workshop-dag bij jullie. Talent benoemen was voor mij meer een ‘update’ ofzo. Ik had het al eens eerder gedaan. Ik merk dat het nog wel even doorwerkt, die talentdag!”
 • David

  “Deze talentdag heeft me gestimuleerd om mezelf ruimte te geven om mijn talent tot uiting te laten komen.”
 • Thomas

  “Deze Talentdag is een leuke ervaring en ik vond het ook heel interessant om andere talenten te leren kennen. Ik ga mijn talent nu vaker op deze manier gebruiken, voor mezelf en voor anderen.”
 • Mirte

  “Wat ik meeneem uit deze Talentdag is dat ik meer ben dan de lijm en de verbindende factor. Ik weet nu dat ik mensen erken, verken en herken en dit ook teruggeef, zodat er meer waardering en begrip is voor elkaar.”
 • Anoniem

  “Deze Talentdag was een betekenisvolle ervaring. Dichtbij mezelf, rust en ruimte voelen, in vrijheid en frisse lucht.”
 • Ina

  “Ik vind het geweldig dat ik weet wat mijn talent is. Ben er heel blij mee. Je weet wel waar je goed in bent, maar dat zijn eigenlijk allemaal “zaken” die je goed kunt. Dit talent is echt iets van INA!!”

  Meld je hier aan voor de workshop

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  Praktische informatie

  Aantal deelnemers:
  In het kader van de RIVM maatregelen hanteren we tijdelijk een maximum van 6 deelnemers

  Kosten: € 175 p.p. ex. BTW (incl. koffie, thee, lunch)

  Datum: zaterdag 3 oktober 2020

  Tijd: 9.30 – 16.00 uur

  Locatie: De PuP, Alteveer

  Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…

  © Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden