Skip to main content

Ik geloof in mogelijkheden

Diensten

Individuele coaching vormt de kern van mijn bedrijf. Naast de coaching bied ik ook andere diensten aan, zoals trainingen rondom kanker en een 1-daagse workshop werken vanuit je talent.

Nieuw in mijn aanbod is de ODC-drijfverenmeting. ODC staat voor Odin Development Compass. Het ODC is een krachtige tool om de onbewuste drijfveren van mensen en hun competenties in beeld te brengen. Als ODC-gecertificeerd professional kan je een ODC-meting bij mij afnemen of koppelen aan een coachtraject.

Coaching

Individuele coaching

In individuele coaching volg ik jouw coachvraag. Elk traject is persoonlijk en het aantal coachgesprekken kan dan ook variëren. Soms is een paar gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussen de gesprekken zitten meestal twee tot drie weken.

Een krachtige tool om in te zetten bij de coaching is de ODC-drijfverenmeting. De ODC-meting geeft snel en diep inzicht in je natuurlijke talenten, je ontwikkelpotentieel en je kwetsbare kracht. Wil je hier meer over weten, lees dan verder onder: “ODC-meting”. 

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis!

Vooruit met jouw talent!

Individueel traject

Voel jij meer voor een individueel traject om jouw talent te ontdekken? In vier coach sessies leer jij  waar jij  van bent, wat jouw talent is, waar jouw kracht ligt. We zoomen in op jouw leef- en werksituatie. Hoe kan je jouw talent laten groeien? 

Juist ook als je ziek bent (geweest), geeft het kennen van je talent richting aan hoe jij je energie wilt inzetten in (nieuw) werk. 

Tussen de coachsessies door werk je aan opdrachten en oefen je  met de inzichten die je hebt opgedaan. Aan het eind van het traject heb je stevige handvatten hoe jij je talent wilt inzetten.

Kosten: € 600,- ex.  BTW voor 4 bijeenkomsten van 1,5 uur

Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…