Ik geloof in mogelijkheden

Diensten

Individuele coaching vormt de kern van mijn bedrijf. Naast de coaching bied ik ook andere diensten aan, alleen of met anderen. Kijk hier voor mijn aanbod.

Individuele coaching

Individuele coaching

In individuele coaching volg ik jouw coachvraag. Elk traject is persoonlijk en het aantal coachgesprekken kan dan ook variëren. Soms is een paar gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussen de gesprekken zitten meestal twee tot drie weken.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis!

 

Wijzer over werk

Telefonisch spreekuur

Stel je vragen over (terugkeer naar) werk. Welke wet- en regelgeving speelt er? Duizelt het je met Wet Verbetering Poortwachter, re-integratie 1e en 2e spoor? Blijf je wel of niet werken, hoe ga je om met collega’s? Zeker in deze tijd van Corona wordt het er niet eenvoudiger op om overzicht te houden. 

Een keer per maand houd ik een telefonisch werkuurtje. Hierin kun je alle vragen over (terugkeer naar) werk stellen, geldende wet- en regelgeving, of op tafel leggen waar je tegen aanloopt in je werk. Het spreekuur is vrijblijvend en gratis.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op vrijdag 26 juni van 10.00 tot 11.00 uur.

Workshop vooruit met je talent

Vooruit met jouw talent!

1-daagse workshop

Werken vanuit je talent is een enorme boost voor jouw veerkracht. Wil jij in 1 dag jouw unieke talent leren kennen en weten hoe je ermee kunt werken in de praktijk? Dat kan! In deze talent workshop ga je door middel van o.a. schrijfopdrachten en creatieve sessies hiermee aan de slag, zowel binnen in de PuP als buiten in de tuin. Gezamenlijke oefeningen en individuele begeleiding wisselen elkaar af.

Deze dag wordt verzorgd door de coaches: Astrid Pol, Liesbeth Bakker en Rian van den Hende. Uiteraard werken zij deze dag ook vanuit hun eigen talent!

Workshop vooruit met je talent

Vooruit met jouw talent!

Individueel traject

Voel jij meer voor een individueel traject om jouw talent te ontdekken? In vier coach sessies leer jij  waar jij  van bent, wat jouw talent is, waar jouw kracht ligt. We zoomen in op jouw leef- en werksituatie. Hoe kan je jouw talent laten groeien? 

Juist ook als je ziek bent (geweest), geeft het kennen van je talent richting aan hoe jij je energie wilt inzetten in (nieuw) werk. 

Tussen de coachsessies door werk je aan opdrachten en oefen je  met de inzichten die je hebt opgedaan. Aan het eind van het traject heb je stevige handvatten hoe jij je talent wilt inzetten.

Kosten: € 395 ;= ex.  BTW voor 4 bijeenkomsten van 1,5 a 2 uur

 

Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag...

© Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden