Ik geloof in mogelijkheden

Diensten

Individuele coaching vormt de kern van mijn bedrijf. Naast de coaching bied ik ook andere diensten aan, zoals trainingen rondom kanker en een 1-daagse workshop werken vanuit je talent.

Nieuw in mijn aanbod is de ODC-drijfverenmeting. ODC staat voor Odin Development Compass. Het ODC is een krachtige tool om de onbewuste drijfveren van mensen en hun competenties in beeld te brengen. Als ODC-gecertificeerd professional kan je een ODC-meting bij mij afnemen of koppelen aan een coachtraject.

Coaching

Individuele coaching

In individuele coaching volg ik jouw coachvraag. Elk traject is persoonlijk en het aantal coachgesprekken kan dan ook variëren. Soms is een paar gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussen de gesprekken zitten meestal twee tot drie weken.

Een krachtige tool om in te zetten bij de coaching is de ODC-drijfverenmeting. De ODC-meting geeft snel en diep inzicht in je natuurlijke talenten, je ontwikkelpotentieel en je kwetsbare kracht. Wil je hier meer over weten, lees dan verder onder: “ODC-meting”. 

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis!

Vooruit met jouw talent!

Individueel traject

Voel jij meer voor een individueel traject om jouw talent te ontdekken? In vier coach sessies leer jij  waar jij  van bent, wat jouw talent is, waar jouw kracht ligt. We zoomen in op jouw leef- en werksituatie. Hoe kan je jouw talent laten groeien? 

Juist ook als je ziek bent (geweest), geeft het kennen van je talent richting aan hoe jij je energie wilt inzetten in (nieuw) werk. 

Tussen de coachsessies door werk je aan opdrachten en oefen je  met de inzichten die je hebt opgedaan. Aan het eind van het traject heb je stevige handvatten hoe jij je talent wilt inzetten.

Kosten: € 395,- ex.  BTW voor 4 bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur

Veerkracht bij verlies van gezondheid

Training

In deze training ontdek je manieren die jou helpen je veerkracht te vergroten.

De diagnose kanker brengt je in een rouwproces van verlies van gezondheid.  Een deel van wat  vertrouwd en vanzelfsprekend voor je was, valt weg. Rouw is je aanpassen aan de veranderde situatie. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen en je staat voor de taak er betekenis aan te geven. Een worsteling van accepteren en omgaan met de nieuwe situatie. Maar HOE doe je dat?

Met veerkracht zorg je ervoor dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt. Dat je weer terug veert. Veerkracht is niet iets wat je hebt of niet hebt, maar is iets wat je DOET. In deze training ontdek je manieren vinden die jou helpen je veerkracht te vergroten, die bij jou passen.

Regie op leefstijl bij kanker

Training

In deze training leer je regie te nemen op jouw leefstijl bij of na kanker. Aan het eind van het traject heb je je eigen gebruiksaanwijzing gemaakt voor een leefstijl die jou past.

Tijdens en na een behandeling voor kanker kan een gezonde leefstijl je helpen in je herstel. Een goede voeding, beweging, slaap en ontspanning kunnen een enorm verschil maken in hoe jij je voelt. Maar wat is voor jou een goede leefstijl? Wat past, waar zit voor jou de balans? En hoe kun je zelf de regie nemen op jouw leefstijl?

In vier dagdelen krijg je handreikingen voor een gezonde leefstijl die bij jou past. Voeding, beweging, slaap en ontspanning komen uitgebreid aan de orde. Wat is daarin voor jou belangrijk en wat wil je gaan toepassen? Waarin neem jij de regie op jouw leefstijl en wat helpt je daarbij?

Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…

© Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden