Publicaties

Wil je meer lezen? Op deze pagina vind je links naar diverse artikelen en boeken, die ik graag bij je onder de aandacht breng.

De kracht van betekenis

Zingeving

De kracht van betekenis – Emily Esfahani Smith. Betekenis maakt het leven de moeite waard. Dit boek inspireert om te gaan ontdekken wat er werkelijk voor jou toe doet in je leven.

Over de rand

Veerkracht

Een boek dat me altijd is bijgebleven is “Over de rand”. Een bloedstollend, waargebeurd verhaal. Een verhaal over overleven, beslissingen nemen over leven en dood, doorgaan, ook al weet je niet waar je uitkomt. 

De vijf inzichten

Zingeving

Frank Ostaseski deelt in dit boek vijf inzichten over betekenisvol leven. Deze heeft hij opgedaan in zijn werk in een Zen Hospice, waar hij terminale patiënten begeleidde. Een inspirerend boek over hoe je meer leven in je dagelijks bestaan kan brengen.

Natriltijd

Veerkracht

Prachtig boek over veerkracht. Hoe mooi gekozen, het woord “natriltijd”….. Het boek geeft inzicht in waarom we doen zoals we doen bij verdriet en rouw, en geeft aanknopingspunten hoe je weer terug kunt veren na de storm. Bemoedigend. 

Je kunt het maar één keer doen

Levenskunst

De manier waarop je afscheid neemt van het leven heeft grote impact op je nabestaanden. En je kunt het echt maar één keer doen! Barbara van Beukering zet je met dit boek aan tot nadenken over de manier waarop je wilt omgaan met een naderende dood en de mensen die je achterlaat. Daarin kan je ècht een wereld van verschil maken. 

Geloof niet alles wat je denkt

Zingeving

De kunst van het ongelukkig zijn

Levenskunst

De keuze

Levenskunst

Het geschenk

Levenskunst

Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…

© Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden