Skip to main content

Jij bent de maat

VOOR WIE?

  • Heb je een ingrijpende ziekte (gehad), zoals kanker, die jouw leven op zijn kop heeft gezet?
  • Heb je een revalidatietraject achter de rug, waarin je alle zeilen bij hebt moeten zetten en is er nu ruimte om te kijken hoe je verder gaat?
  • Wil je wel vooruit, maar heb je klachten, angsten, effecten van de behandelingen of je ziekte, die jou beperken in wat je wilt?
  • Voel je je machteloos en overdonderd door wat jou is overkomen en weet je niet hoe je hier mee verder kunt gaan?
  • Kun je je nieuwe werkelijkheid (nog) niet aanvaarden?

In al deze situaties kun je bij Veerzaam Coaching terecht. Twijfel je of je met jouw vraag bij mij aan het goede adres bent? Bel me gerust, dan kijken we waar jij het beste bij geholpen bent.

Je eigen koers

Het is niet vreemd als je na een ingrijpende gebeurtenis vastloopt. Er wordt veel van je gevraagd. Je hebt al je energie nodig gehad voor je ziekteproces. Het is vaak een hectische tijd, waarin je wordt opgeslokt door je behandeling. Je ziet niet meer helder waar je naar toe wilt. Als het stof neerdaalt en het minder mistig wordt om je heen, kan je weer vooruit kijken en je eigen koers bepalen, vanuit wat er is.

Iedereen is anders en heeft zijn eigen hulpvragen. Een coachtraject is altijd op maat. Kijk bij “hulpvragen” op wat voor soort thema’s ik coach.

 

 

Coaching bij kanker

Als je geraakt bent door kanker, bij jezelf of bij je dierbaren, heb je al je veerkracht nodig. Omdat kanker echter ook zo zijn eigen specifieke kenmerken en uitwerkingen heeft, heb ik me gespecialiseerd in het coachen rondom kanker. Kanker is niet één ziekte, het is een ziekte met meer dan honderd verschillende soorten. Met verschillende uitingen. Van mij mag je specifieke kennis en ervaring rondom coaching bij kanker  verwachten. Belangrijkste echter is dat ik aansluit waar jij (aan toe) bent.

 

Hulp op maat nodig? Stel hier uw vraag…