De reis van Veerzaam

wp-content/uploads/2019/05/balancerende-rotsen-met-gouden-ster-van-zon-e1558001352206.jpg

Elke reis begint met een verlangen. Dat verlangen kan van alles zijn. Verlangen naar avontuur, naar rust, naar nieuwe werelden ontdekken, naar een prestatie neerzetten, naar even helemaal niks, naar beweging. Van alles. Het verlangen nestelt zich in jou, als je het de kans daarvoor geeft. Zo. Het zaadje is geplant.

En dan ga je kijken hoe je je reis gaat verwezenlijken. Waar wil je naar toe, wat is je bestemming? Hoe kom je daar? Met wie ga je er naar toe? Alleen, of heb je reisgenoten? Wanneer wil je er zijn? Je reis is begonnen. Het verlangen drijft je als een motortje aan, om je reis vorm te geven.

Zo begon ook mijn reis. Mijn verlangen was werk te gaan doen,  wat NU bij mij past en er voor mij toe doet. Mensen te gaan coachen, die na een ingrijpende gebeurtenis of ziekte hun leven weer op willen pakken. En toen begon de reis. Ik wist waar ik naar toe wilde, maar nog niet precies hoe het er uit zou gaan zien. Ik ben gewoon begonnen. Want als het zaadje geplant is, wil het alleen nog maar groeien.

Een reis met horten en stoten. Waar ik af en toe even stil moest staan, schuilen voor noodweer. Waar de klim soms steiler was dan ik dacht. Maar daar waren dan mijn reisgenoten, die me bemoedigden, me een zetje gaven en de reis leuk maakten!

En nu is het er dan. Mijn bedrijf. Veerzaam Coaching.

Een moment om van te genieten en om me heen te kijken. Zien waar ik nu ben. Het uitzicht in me op te nemen.

Heb je zin om met me mee te kijken? Kijk dan op mijn website: www.veerzaam.nl

Reacties (4)

  • Inèz van der Voet

    Rian wat een prachtige site is het geworden. Ik wens je heel veel succes op deze reis en gun heel veel mensen de kennis en energie die jij te geven hebt! Liefs, Inèz

  • Fantastisch Rian! Prachtige site. Helemaal passend bij jou, jouw talent en jouw veerkracht. Ik wens je heel veel geluk toe met het vervolg van je reis.

  • Lieve Rian, prachtig om te zien hoe alles wat je hebt meegemaakt, je dromen en wat je hebt gedaan en geleerd NU samenvalt en zó zichtbaar wordt op je website! Dit is wie jij bent, veerzaam in eigen persoon! En van daaruit bereid om anderen bij hun eigen kracht te brengen, ongeacht de omstandigheden. Waardeer elk moment, als reiziger én als reisbegeleider!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2019 Veerzaam Coaching  Privacyverklaring | Algemene voorwaarden