Skip to main content

De zin van het leven is…..

wp-content/uploads/2021/06/Quote-de-zin-van-het-leven.png

JA! Dacht ik, dat is het precies! Het is de titel van hoofdstuk 29 van het boek: “Geloof niet alles wat je denkt” van Bjorn Natthiko Lindeblad. Een geweldig, inspirerend boek. Deze boeddhistische monnik had me al volledig meegenomen in zijn verhaal. Maar deze zin was voor mij helemaal raak.

De vraag over de zin van het leven houdt me al een tijd bezig. In een periode van diep verdriet en rouw, drong deze vraag zich telkens aan me op. Ik maakte er een leervraag van: ik wil leren te doen wat mijn leven zin geeft.

En toen leerde ik mijn talent kennen: een bemoedigend “het kan wel”. Me daarvan bewust te zijn, zorgde voor een kentering. Ik wilde het meer gaan leven, laten groeien. Een werkomgeving vinden waar ik het kon laten bloeien.

Ik ben het gaan doen. Ik kan mijn talent leven in mijn werk. En dat schenkt me voldoening en geeft me energie. Ik voel dat het klopt wat ik doe. En daarom vind ik deze quote zo krachtig: als je je gave kent, en die weet te delen, dat is het! Dat is wat betekenis aan jouw unieke leven geeft.

Wil jij ook je talent leren kennen? Kom dan naar onze Talentdag of meld je aan voor een individueel traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *